Steelman acélajtók
Főoldal /  Termékek /   Steelman acélajtók
pr5

Steelman acélajtók

Az alábbi tipusok közül választhat:

No, she’s in it. She’s a contestant. It’s sorta like an inner beauty pageant. Ah, there it is. You stay on top of her, Buddy. Don’t be afraid to ride her. Hard. Second-of-ly, I know you’re the big marriage expert. Oh I’m sorry, I forgot, your wife is dead.

Get a dog up ya shag on a rock when it’ll be cream. Grab us a ridgy-didge no worries trent from punchy sunnies. Built like a bogged heaps you little ripper vb. As cunning as a cleanskin when lets get some larrikin.

Window profile with tree glass surface, vector illustration
 • Tűz- és/vagy füstgátló ajtók EI60 EI90 Sm

  Különböző toktípusokkal gyártunk magas minőségű tűz és/vagy füstgátló ajtókat, akár üvegezett kivitelben, porszórt, fóliás vagy rozsdamentes felülettel, első osztályú vasalatokkal, igény szerint pánik funkcióval.
  Ajtóink súlya is a felhasznált anyagok magas minőségéről árulkodik, pl.: egy EI90-es ajtó súlya ~70kg/m2.
  A tok készülhet oldal vagy felül világítós kivitelben.

  Window profile with tree glass surface, vector illustration
 • Hanggátló ajtók 38dB 42dB 46dB
  Legyen szó lakás bejárati, stúdió vagy színház termi ajtókról, hanggátló termékeink között biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. A 38-, 42- és 46dB hanggátlási elvárásoknak megfelelően fejlesztettük ki azokat a speciális betétszerkezeteket melyek biztosítják a kellő hangszigetelést. Választható különböző toktípusokkal, porszórt, fóliás vagy rozsdamentes felülettel. A magas minőségű vasalatok és gyártási technológia a hosszú élettartam garanciája.
 • Légzáró ajtók
  Nagy tisztaságú, légnyomás alatt tartott helyiségek lezárására alkalmas ajtók. Választható többféle toktípussal, porszórt, vagy rozsdamentes felülettel.
 • Szélálló ajtók
  hamarosan...
 • Tisztatéri ajtók
  Kórházak és orvosi rendelők igényeit szolgáljuk ki ezekkel az ajtókkal, ahol fő követelmény a csíramentesség. Az ajtók rozsdamentes anya-gokból, csíramentes betétszerkezettel készülnek.
  A tok készülhet oldal vagy felül világítós kivitelben.
 • Sugárvédett ajtók
  Kórházak, rendelők röntgen helyiségeinek lezárására gyártunk sugárvédett ajtókat és ablakokat, porszórt és rozsdamentes kivitelben, választható toktípusokkal.
 • Nyíló- és tolóajtók
  Gyártunk kézi és automata toló ajtókat, teli és üveges kivitelben, porszórt, vagy rozsdamentes felülettel. GEZE vagy RECORD automatikával szereljük toló ajtajainkat.
 • Acéltokok gyártása
  Vállaljuk csak tokok gyártását, többféle típusban, porszórt és rozsdamentes kivitelben.
 • Lakásbejárati ajtó RC2 RC3
  MABISZ minősítésű biztonsági ajtajaink garantálják otthona biztonságát, melyeket többféle toktípussal, fóliás vagy porszórt kivitelben gyártunk, magas minőségű vasalatokkal szerelve.
 • Fix ablakok normál, tűzgátló, vagy sugárvédett
  Amennyiben csak fix ablakra van szüksége, legyen szó tűzgátlásról vagy sugárvédelemről a Steelman termékek ezeket az igényeket is kiszolgálják. Rendelhető többféle toktípussal.
 • Feltoló ablak
  Kórházak, rendelők vagy szállodák recepcióinak praktikus rész lehet ez az ablak, amennyiben a tervezői igény, vagy a hely úgy kívánja. Választható porszórt és rozsdamentes kivitelben.
 • Lengőajtó
  Konyhák, felszolgáló tértől való elválasztásának legpraktikusabb módja, általában kör üvegezéssel készülnek, választható többféle toktípussal, porszórt és rozsdamentes kivitelben.
Széchenyi2020